Geng Kembara Perantau

Thursday

Called from Petronas HRM

Gambar hiasan..tiada kena mengena dengan article di bawah....huhuuhhu



Baru habis tengok citer ayoub, emm dasyat ceritanya, timbul keinsafan...Allah bagi cash pada manusia yang berbuat kejahatan pada sesama manuasia. Sambil aku searching.. how to be facing the interview very well,hehehe for sure ade berita agak baik....dan tidak terlalu baik.. sambil tengok cerita ayoub. nak di jadikan cerita last monday, ada panggilan telefon yang dah aku save dan memang aku nantikan....Yessss Petronas call!!!! :) dengan senyum lebar dan dlm hati berkata" tentu ada good news" Hr Petronas call dan meminta aku send certificates, latest CV, payslip and anydoc ( if applicable) serta isi Petronas declaration form. Emmm banyak sungguh dan cerewet juga Company besar ni yek....so semalam dengan bertungkus lumus aku scan semua yg berkaitan opss I/ c nak sekali.....nasib baik aku ingat...benda yang terakhir aku ingat....Pihak Petronas meminta aku hantar menggunakan email, wah agak lama aku duduk mentelaah dengan scanner yang dah lama tak ku pakai...software entah ke mana. camne nak guna????ish nak download satu kerja pula....aku pun sesaja cari dalam add printer dan fax.. ada satu icon gamba scanner...aku pun cuba click...ops waaahhh directly dia dah identified dan siap tahu printer jenis apa aku guna. Emmm adakah aku ketingalan zaman? atau WIN7 punya advantage? emm biarlah tak payah nak fikir janji dah ok. Siap kerja aku tanpa segan silu....bukan org lain tahu pun aku tak tau heheheh................tapi kalau korang tahu shhhhh diam diam ye buat tak tahu.... taww.....hahhahah..daaa

4 comments:

  1. hahaha da tau sbb pakcik cerita dlm blog...:P

    ReplyDelete
  2. bro..nak dekat dah tu, lepasni leh caloo, dgr citer dato'mu pun nak calo gak..hi..hi

    ReplyDelete

Popular Posts