Geng Kembara Perantau

Sunday

I'm back

Salam sahabat bloggers dan pembaca budiman, lama tak menjenguk blog sendiri...bila open blog wah nampak ada sarang tikus la pulak heheheh. berdebu. nak kena housekeeping ni. Seperti biasa aku busy dengan auditing, inspection, courses ...yelah bila dah stay pun jauh dengan korang yg di West. Fly sana, fly sini menjadi lumrah. Hidup penuh dengan travelling. Seperti korang tahu transportation di sini nak lebih cepat tentu sekali MAS atau AirAsia.

Aku nak share sejak aku senyap untuk for a while. Ke sana ke situ , Selangor-Johor, Bintulu- Miri.Penat tidak lah..cuma bila dah dapat rehat, wah sangat best. nak nak bila dapat ZZZzzZZZZzzZ di tambah dengan berdengkur..oppss heheh. Bawah tu gambar ketika turnaound di SHELL Bintulu. Sempatlah aku snap dua tiga gambar untuk kenangan heheh.Waktu ni exercise, estimated 15 min kena escape dan terus ke mustring zone. Aku kat luar dah tau heheheh.

Sempat lagi bergambar heheh

Berdiskusi

So ini mukaddimah, buat penyeri untuk penceritaan seterusnya. Maklumlah dah lama tak bercherita...bagi panaskan badan dulu.....huhuhuhu.

4 comments:

  1. Akhirnya, update jugak...hensem lah bro haha..

    ReplyDelete
  2. Perghh..kacak siot..nsb baik pakai helmet..kalu x..heheh.. ;-)

    ReplyDelete
  3. sib baik ada helmet klu tak silau sikit lah....huhu

    ReplyDelete

Popular Posts