Geng Kembara Perantau

Friday

My last day in the office

<

Huwaaaaaa, huwaaaa. 27.01.2012 kenangan terakhir di Pejabat Sarawak. Goodbye!!



Today is the last day i will be leaving the department since worked almost 8 years. I think never miss anything in my office. Last week pun aku dah mula mengemas, so tak lah mengelabah saat saat akhir. Nak kata sedih, sedih cuma meninggalkan kawan kawan rapat sahaja. Kalau nak tinggalkan department yang aku kerja rasanya tidak. Dulu yelah di Selangor tapi di Sarawak tak rasa apa pun.

Seperti biasa kalau dah nak tinggalkan pejabat, aku ambil peluang bergambar kenangan bersama officemates. Yelah nanti bila dah ke tempat baru, boleh jenguk jenguk gambar kenangan bertugas di Sarawak. Aku publish la sikit untuk tatapan pembaca. Kita jumpa di episod yang baru Next Week.




Bersama office mate 27.01.12
Tempat yang telah di handoverkan pada Pegawai lain....


9 comments:

  1. wahhh...bye2 opis. selamat bekerja di tempt baru. :) lama tunggu kan.

    ReplyDelete
  2. 2 tahun lebih yoo.
    Princess Nusy : tq

    ReplyDelete
  3. Igtkan dh masuk tmpt keje baru..rupanya baru nk masuk..syg jugak ko nk tgglkn tmpt keje lama tu kan..huhu

    ReplyDelete
  4. Punch out tu nak tinggal dah..huhuhu.

    ReplyDelete
  5. selamat maju jaya..singgah selalu moga ukhuwah sentiasa terjalin. Kembara Perantau dah listed in my blog list.

    ReplyDelete
  6. Semoga gembira dgn kerja baru bro..jgn lupa Duniarealiti.com ye..mana gambar sy? huhu

    ReplyDelete
  7. maybe the place will bring something new...

    ReplyDelete

Popular Posts